User:CKoerner (WMF)/Work/Completion Suggester inital rollout

This page is a translated version of the page User:CKoerner (WMF)/Work/Completion Suggester inital rollout and the translation is 71% complete.
Outdated translations are marked like this.

Els canvis a la wiki de recerca amb autocompletar arriben el 10 de març

Hola!

Please help translate to your language. Thank you!

La versió beta de la funció de suggeriment de completar es convertirà en la funció per omissió en el primer grup de wikis el dijous, 10 de març. Aquest llançament inicial s'iniciarà amb alguns dels wikis més petits per assegurar que el canvi passa d'una manera organitzada. Els wikis restants rebran l'actualització el dimecres, 16 de març. Aquesta actualització porta tres millores importants per a la recerca: Millora de l'ordenació de resultats de recerca, una tolerància per a un petit nombre d'errors ortogràfics i suggereix un menor nombre d'errors tipogràfics.

Des de desembre de 2015, 19.000 editors ja han optat per la funció beta de finalització de suggeriment de completar. Als contribuents se'ls anima a provar la funció abans de la publicació. Si us plau, comparteixi qualsevol comentari sobre la finalització de suggeriment de completar a la pàgina de discussió en qualsevol idioma.

Per obtenir més informació sobre el treball del departament Discovery i altres millores de recerca, si us plau faci un cop d'ull al blog de Wikimedia. Llegeixi sobre CirrusSearch, l'extensió MediaWiki fa d'això que la recerca wiki possible.