Template:Mass message userpage/nl

This page is a translated version of the page Template:Mass message userpage and the translation is 100% complete.

Dit account is onderdeel van de MediaWiki-uitbreiding m:MassMessage en stuurt berichten naar gebruikers zoals door hen aangevraagd. Elke gebruiker met het recht "Bulkberichten" kan zulke berichten versturen via de pagina Bulkberichten op een lokale wiki. Berichten kunnen via Meta-Wiki ook naar elke wiki verzonden worden.

Ook bezorgt de extensie VertalingsNotificatie hiermee berichten van discussiepagina's naargelang de notificatievoorkeuren van de vertalers.

De al bezorgde berichten kunnen bekeken worden in het Bulkberichtenlogboek. In het logboek op Meta staan alle globaal verzonden berichten en in het logboek op de lokale wiki's staan de berichten die lokaal in die wiki verzonden zijn.

Om snel te kunnen zien wie een bepaald bericht verzonden heeft, bevat de wikitekst een verborgen opmerking met daarin wie het bericht verzonden heeft, vanaf welke wiki het verzonden is en welke verzendlijst er gebruikt is. Wilt u geen berichten meer ontvangen, dan kunt u uw overlegpagina toevoegen aan Category:Opted-out of message delivery.

Deze gebruiker heeft bot-rechten, maar markeert zijn wijzigingen alleen als zodanig bij het achterlaten van berichten op overlegpagina's van gebruikers.

Zie ook