Template:Mass message userpage/ms

This page is a translated version of the page Template:Mass message userpage and the translation is 100% complete.

Akaun ini disediakan oleh sambungan MassMessage MediaWiki dan menghantar mesej kepada pengguna seperti yang diminta oleh mereka. Mana-mana pengguna yang mempunyai hak 'massage' boleh menghantar mesej sedemikian melalui Special:MassMessage pada wiki tempatan. Mesej juga boleh dihantar dari Meta-Wiki ke mana-mana wiki.

Ia juga digunakan oleh sambungan TranslationNotifications untuk menyampaikan mesej halaman perbincangan berdasarkan keutamaan pemberitahuan penterjemah.

Untuk menyemak penghantaran mesej massa yang lalu, sila rujuk log mesej massa. log pada Meta termasuk penghantaran mesej global, manakala setiap wiki log tempatan menunjukkan penghantaran mesej setempat ke wiki tersebut.

Untuk melihat dengan cepat siapa yang menghantar mesej yang diberikan, terdapat juga ulasan tersembunyi dalam sumber teks wiki bagi teks yang ditambahkan, menunjukkan siapa yang menghantar mesej, wiki dari mana mereka menghantarnya, dan senarai input yang digunakan. Jika anda tidak mahu menerima sebarang mesej, tambahkan halaman perbincangan pengguna anda pada Category:Opted-out of message delivery.

Walaupun pengguna ini mempunyai hak bot, ia hanya menandakan suntingannya dengan bendera bot apabila meninggalkan mesej pada halaman perbincangan pengguna.

Lihat juga