Sociala medier

This page is a translated version of the page Social media and the translation is 88% complete.
Outdated translations are marked like this.
Startsida God praxis Veckans artikel Vänligt utrymme-policy

Wikimedia Foundations kommunikationsavdelning förvaltar flertalet konton på sociala medier å stiftelsens och Wikipedias vägnar. Vi är för närvarande mer eller mindre aktiva på följande konton:

Vi förvaltar också, men använder inte aktivt, Wikipediakonton på Pinterest och Snapchat, samt @wikisource på Twitter.

Wikimedia Foundations talang- och kulturteam hanterar stiftelsen LinkedIn-sida.

Kontakt

Förslag på inlägg på Wikimedia Foundations och Wikipedias sociala medier kan skickas med det här Google-formuläret. Vi överväger förslagen baserat på om de är relevanta och lockande för en bredare publik, och deras förmåga att föra våra strategiska mål framåt. Vi välkomnar intressanta berättelser och bilder som tar fram rörelsen och våra prioriteringar, medarbetares ledarskap, våra insatser och frivilliga hjältar, samt initiativ som visar upp lokala och nyhetsvärdiga angelägenheter.

Team

Wikipedias och Wikimedia Foundations sociala mediekonton förvaltas av kommunikationsteamet inom kommunikationsavdelningen. Innehållet bestäms av medlemmar i teamet med special kunskap inom social strategi och engagemang och grundas i rörelsen och organisationens målsättningar. Sedan juli 2022, är den huvudsakliga kontaktpersonen för kommentarer eller frågor angående dessa kanaler Lauren Dickinson.