Movement Charter/Drafting Committee/Elections/Results/Announcement/mk

This page is a translated version of the page Movement Charter/Drafting Committee/Elections/Results/Announcement and the translation is 100% complete.

Запознајте ги новите членови на Нацртна комисија за Повелбата на Движењето

Изборите за и одбирањето на членови на Нацртна комисија за Повелбата на Движењето завршија.

Комисијата наскоро ќе се состане и ќе почне со работа. Таа може да назначи уште три члена за да го премости јазот на разновидност и стручност.

Ако сте заинтересирани за изготовката на нацрт за Повелбата на Движењето, следете ги новостгите на Мета и приклучете се во групата на Телеграм.

Со благодарност од Екипата за стратегија на Движењето и управување