Iberocoop:Iberoconf 2014

This page is a translated version of the page Iberocoop:Iberoconf 2014 and the translation is 14% complete.
Outdated translations are marked like this.

La IV Trobada Wikimedia Iberoamericana és una iniciativa d'Iberocoop que reunirà a Buenos Aires, del 21 al 23 de novembre de 2014, delegacions representants dels capítols i grups Wikimedia existents a l'Argentina, Bolívia, Brasil, Xile, Colòmbia, Espanya, Itàlia, Mèxic, Portugal, Uruguai i Veneçuela, amb la participació de representants de la Fundació Wikimedia, del Comitè d'Organitzacions (AffCom) i els convidats Amical Wikimedia, Costa Rica i Equador.

Group photograph of the summit

Objectius generals

Iberocoop (Iniciativa de Cooperació Regional per a Iberoamèrica) s'ha convertit des de la seva creació en l'espai escollit pels seus membres per intercanviar experiències i compartir perspectives sobre la implementació dels projectes i mètodes per aconseguir-ne l'èxit. Iberocoop encoratja als seus socis a repensar la seva posició: treballar tant a nivell regional com a nivell local a través de la cooperació dels capítols com a forma de mostrar la nostra manera de ser en el context global.

La conferència anual de capítols iberoamericans (Iberoconf) representa el camp perfecte perquè els membres d'Iberocoop puguin prendre posicions estratègiques i fer que les seves veus siguin escoltades en els seus propis idiomes. Com un espai de cooperació i treball col·laboratiu, Iberoconf no es pot definir simplement com una "reunió anual". Capítols, grups d'usuaris i grups de treball es reuneixen de forma horitzontal, en honor als valors de Wikimedia, amb la finalitat de donar una resposta adequada a les necessitats del context global mitjançant una estructura de treball basada en la cooperació i el treball en equip. Les edicions anteriors d'Iberoconf han estat clau en la consolidació de la presència del moviment Wikimedia a l'Amèrica Llatina i van ajudar a les necessitats particulars de cada grup a través de l'assistència mútua.

Organitzat en aquesta ocasió per part de Wikimedia Argentina amb el suport de la Fundació Wikimedia, Iberoconf 2014 es proposa ser d'utilitat per enfortir el desenvolupament del moviment Wikimedia a Iberoamèrica. La trobada avol ser la continuació dels acords establerts en anteriors edicions de la conferència. Volem enfortir el paper i la capacitat dels afiliats a Iberocoop, no només com a entitats individuals, sinó com a part d'una xarxa de cooperació integrada. Mentre que Iberoconf 2013 va ser el camp ideal per encoratjar als capítols i grups a "repensar" alguns dels seus projectes i programes, Iberoconf 2014 té com a objectiu no només definir línies estratègiques per codissenyar els programes GLAM i Educació des d'una perspectiva regional, sinó també per ser l'espai perfecte per revisar tots els resultats obtinguts pels capítols aquest any, discutir els resultats i dissenyar un pla d'avaluació més eficaç que inclogui totes les parts implicades.

Els objectius específics de Iberoconf 2014 han estat determinats per l'enquesta prèvia d'anàlisi i rellevància.

==

Seu i programa

==

==

Allotjament i informació local

==

Vegeu també

2013 Ibero-American Wikimedia Summit

==

External links

==

Report from Wikimedia Uruguay

]