This page is a translated version of the page IRC and the translation is 72% complete.
Outdated translations are marked like this.
Comunicació
Wikimedia Social Suite
Reuneix-te
Babel
llista de distribució
ComCom
Llista de correu
visió de conjunt
Administradors
Standardization
List info template
Unsubscribing
Wikimedia IRC
Channels listing
#wikidata-admin
#wikimedia-admin
#wikipedia-en-admins
Channel operators
#wikimedia-admin
#wikipedia-en-admins
#wikipedia and #wikipedia-en
Instructions
Guidelines
#wikipedia
Group Contacts
Noticeboard & Log
Cloaks
Bots
FAQ
Stalkwords
Quotes (en)
archives
Quotes (fr)
Other chat networks
Telegram
Discord
Matrix.org
Steam

Hi ha diversos canals d'IRC per parlar a temps real amb altres usuaris de Wikimedia, localitzats a la xarxa freenode (irc.freenode.net). #wikipedia és el fòrum principal (vegeu aquí per altres canals); aquests són responsabilitat de, i controlats per, el Group Contacts. Si no utilitzes l'IRC hi ha altres mètodes de comunicació, incloent una sala de xat de Jabber a en.wiki@muc.jabber.org.

Channels located on the Freenode network will not be maintained by the IRC Group Contacts.

Els canals de canvis recents ara estan localitzats a la xarxa IRC de Wikimedia (irc.wikimedia.org). Hi ha un canal per cada wiki públic de Wikimedia que ha tingut canvis des de l'últim moment en que el servidor va reiniciar-se. En general, el nom és simplement el domini sense el .org. Per exemple, els canvis de la Viquipèdia en català són disponibles a #ca.wikipedia. Tanmateix, alguns wikis que no són Wikipedies tenen el sufix .wikipedia (per exemple #mediawiki.wikipedia per MediaWiki.org). Vegeu IRC/Channels#Raw feeds per detalls.

Si sou nou a l'IRC vegeu les instruccions per l'IRC per ajuda.

Sobrenoms

A IRC/Nicks trobaràs una llista de persones el sobrenom d'IRC dels quals és diferent del seu nom d'usuari de Wikimedia.

Molts clients IRC permet entrar a la sessió automàticament en connectar-se. Normalment això es fa posant el nom d'usuari i la contrasenya (o només la contrasenya) com la "contrasenya del servidor" a la configuració del client. Alguns clients s'han de tancar i reiniciar per reconèixer aquests canvis; simplement desconnectant-vos i reconnectant-vos no funcionarà.

Hostmask cloaks

Els hostmask cloaks permeten al usuari amagar el seu hostname a IRC per una cadena com wikimedia/JamesF. Els cloaks d'usuari et permeten mostrar que ets l'usuari de la Viquipèdia amb aquell nom, a més a més, oculten la teva IP per raons de seguretat. Per a obtindre més detalls i informació, dels cloaks, podeu consultar IRC/Cloaks.

Vegeu també

Enllaços externs