Video motivacional i educacional per introduir Wikimedia/January als col·laboradors locals

Outdated translations are marked like this.

Comença la Pre-producció de videos tutorials de Wikipedia

We are excited that pre-production ha començat per a series of motivational and educational videos que introduirá Wikipedia i alguns projectes germans als nous col·laboradors.

En els darrers anys s'han produit molts videos per ensinistrar als nous col·laboradors. Aquesta sèrie ho fará per a VisualEditor i la nova eina de citacions anomenada Citoid. A més, la sèrie inclourá una introducció a Wikimedia Commons repositori de medis lliures de licencia.

La sèrie de videos i els materials associats ajudaran als estudiants i als instructors que participin en el Wikipedia Education Program. La sèrie també s'ha dissenyat per ajudar al staff professional i als voluntaris de galeries, biblioteques, arxius i museus (GLAMs) que entendran com els seus continguts seran exposats en els llocs Wikimedia i com documentar o carregar els seus continguts per una visió directe a Wikipedia i projectes germans.

El video estará disponibles en segments que podran ser vistos, traduits o actualitzats individualment

Hi han traductors voluntaris d'àrab, armeni, txec, alemany, grec, odia i espanyol. Agraïrem voluntaris amb habilitats de traducció amb prou suficiència per afegir-se a la talk page.

Estem cercant respostes al outline per als scripts, i també suggeriments per a un nom atractiu per a la sèrie. Si us plau, deixi qualsevol comentari a this talk page!

Salutacions

Pine
Director de la sèries i editor

Nota

Aquesta sèrie és patrocinada per un individual engagement grant de la Wikimedia Foundation. Moltes gràcies a la comunitat, el IEG Committee i WMF pel seu suport.