Fundraising 2011/Thank You Mail/sr

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Драги/а [first name]

Много вам хвала што сте дали прилог Задужбини Викимедија!

Рачуне плаћамо захваљујући људима као што сте ви, који дају пет, десет или сто долара. Прилог који ми се највише допао прошле године дошао је од девојчице из Енглеске која је убедила своје родитеље да потроши уштеђевину од пет фунти. Људи као што сте ви, заједно с овом девојчицом, омогућавају Википедији да настави пружање бесплатних, лако доступних и непристрасних информација за људе широм света. Хвала свима који су нам помогли, као и онима који нису били у могућности да то ураде.

Знам да је лако занемарити наше молбе. Драго нам је да ви нисте. Говорим у своје име, као и у име свих добровољаца који пишу Википедију када кажем: хвала вам што помажете да учинимо свет бољим местом. Пажљиво ћемо искористити ваш новац, и захваљујемо се на указаном поверењу.

Хвала,
Су Гарднер
Извршна директорка Задужбине Викимедија


Избегавање примања порука:
Волели бисмо да вас, као даваоца прилога, обавештавамо о активностима заједнице и подизању прихода. Уколико не желите да примате такве поруке, кликните на везу испод а ми ћемо вас обрисати са списка: [unsub link]

За вас: ваш прилог [date] је [amount].

Ово писмо може послужити као доказ да сте приложили новац. Ни роба ни услуге, у целини или у деловима, нису осигурани овим прилогом. Задужбина Викимедија, Inc. је непрофитна добротворна организација основана у САД према „Законском правилнику Пореске управе у САД, тачка 501(c)(3)“. Наша адреса је 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S. пореска олакшица: 20-0049703