Fundraising 2011/Thank You Mail/sl

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Spoštovani/a [first name],

neverjetni ste! Resnično se Vam zahvaljujem za Vaš prispevek k projektu Fundacije Wikimedija!

Na ta način lahko mi plačujemo svoje račune – štejejo zgolj ljudje, kot ste vi, ki prispevate 5 evrov, 10 evrov, 100 evrov ... Meni najljubša donacija je bilo 5 funtov, nakazanih s strani majhne deklice iz Anglije, ki je prepričala svoje starše, naj prispevajo njeno žepnino. S svojim prispevkom se pridružujete ljudem, kot je omenjena deklica, z njim pa omogočate Wikipediji, da po celem svetu še naprej zagotavlja prosto dostopne ter nepristranske informacije. Resnično se zahvaljujem vsem, ki pomagate s svojimi prispevki, pa tudi tistim, ki si tega ne morejo privoščiti.

Zavedam se, da je enostavno prezreti naše pozive, in vesela sem, da jih Vi niste. V imenu več deset tisoč prostovoljcev, ki urejajo Wikipedijo, in v svojem imenu se Vam zahvaljujem, da nam dajete možnost, da naredimo svet boljši. Vaš prispevek bomo skrbno porabili. Zahvaljujem se Vam za vaše zaupanje.

Hvala,
Sue Gardner,
izvršna direktorica Fundacije Wikimedija


Možnost prejemanja dodatnih informacij:
Kot donatorja vas lahko obveščamo o aktivnostih naše skupnosti ter nabirkah. Če ne želite prejemati takšnih e-sporočil z naše strani, kliknite spodaj, da se odjavite s seznama.

[unsub link]

Za Vašo evidenco: Vaša donacija dne [date] je bila [amount].

To pismo lahko služi kot evidenca Vaših prispevkov. Za ta prispevek ni bila delno ali v celoti zagotovljena nobena storitev ali blago. Fundacija Wikimedija, Inc., je neprofitna dobrodelna korporacija, ki je po členu 501(c)(3) davčnega zakona ZDA oproščena plačevanja davkov. Naš naslov je 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, Kalifornija, 94105. Številka odločbe o statusu davčne oprostitve v ZDA: 20-0049703.