Fundraising 2011/Sue Thank You/sl

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Hvala vam.

Pred kratkim smo umaknili oglase za zbiranje sredstev, ker smo dosegli naš letošnji cilj. Po vaši zaslugi. Zadnjih nekaj mesecev je stopilo skupaj več kot milijon ljudi s celega sveta, ki so skupaj zbrali 29,5 milijonov dolarjev, kar je dovolj, da bodo lahko Wikipedija in njene sestrske strani uspešno delovale tudi v letu, ki je pred nami.

Z vašo podporo lahko plačujemo svoje račune. S pomočjo ljudi, kot ste vi, ki prispevate 5, 20, 100 dolarjev. Zahvaljujemo se vam za vašo pomoč.

Se vam 29,5 milijonov dolarjev zdi veliko denarja? Res se zdi veliko. Toda upoštevajte, da smo peta najbolj obiskana spletna stran na svetu – upravljamo pa z bistveno manjšimi sredstvi kot ostale popularne spletne strani. Lahko vam obljubim, da bomo z vašim denarjem ravnali nadvse skrbno in pazljivo.

Zares se zahvaljujem vsem, ki finančno pomagate Wikipediji in ostalim projektom Wikimedije, pa tudi tistim, ki si tega ne morete privoščiti – s svojim delom pripomorete k temu, da je svet lepši.

Sue Gardner,
izvršna direktorica
Fundacije Wikimedija