Fundraising 2011/Susan Letter/sl

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Google naj bi imel skoraj milijon strežnikov. Yahoo ima osebje, ki šteje približno 13.000 ljudi. Mi imamo 679 strežnikov, naše osebje pa šteje le 95 ljudi.

Wikipedija je po številu obiskov peta najbolj obiskana spletna stran na svetu. Vsak mesec služi 470 milijonom ljudi. Vse to zgolj s prispevki njenih bralcev.

Če uporabljate Wikipedijo, potem veste, kako fantastično je imeti dostop do vseh informacij brez zahteve po plačilu, brez oglasov, brez tistih utripajočih reči ob robu strani in podobne navlake. Popolno doživetje.

Če bi ljudje, ki si to lahko privoščijo, vedeli, da je potreben prispevek, bi zagotovo čutili moralno potrebo po tem, da darujejo vsaj nekaj evrov.

Kaj pravite o tem, da bi danes darovali nekaj evrov? – lahko tudi 5 ali 10!

Izjemna stvar pri Wikipediji je ta, da lahko obsedenci kot sem jaz, ki obožujejo nenavadne stvari, kot so gastropodi (polži), pridejo skupaj in delijo svojo strast s svetom. To je tisto, kar dela Wikipedijo tako čarobno - v vseh nas je ta neopisljiva luč, ki izhaja iz želje, da bi pomagali poučevati, deliti znanje.

Prosim pomagajte z Vašim prispevkom pri rasti tega vrta znanja.

Hvala,

Susan Hewitt
urednica Wikipedije