Fundraising/Translation/Ways to Give new/nl

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Ways to Give new and the translation is 67% complete.
Outdated translations are marked like this.

Kredietkaart / Betaalkaart

Voor donaties via kredietkaart of betaalkaart, eWallet of internetbankieren (mogelijk alleen beschikbaar in bepaalde landen), selecteert u uw continent, gevolgd door uw land om te zien welke betaalmethoden u kunt gebruiken.

PayPal

Kies een valuta om te doneren via PayPal.

Maandelijkse gift

Klik hier om een automatische maandelijkse donatie te starten via creditcard of PayPal.

Cheque (via de post)

Schrijf een cheque uit aan "Wikimedia Foundation, Inc". Stuur alstublieft geen contant geld mee via de post.

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA


For large checks $10,000 and over, please use the San Francisco address below:

Wikimedia Foundation, Inc.
1 Montgomery Street
Suite 1600
San Francisco, CA 94104
USA

Aandelendonatie

Om een aandelendonatie te doen, verzoeken wij u uw bank of commissionair onze naam en rekeningnummer. Van zodra de transactie compleet is, gelieve een e-mail aan benefactors@wikimedia.org te sturen, zodat wij de transactie kunnen verifiëren.

Wikimedia Foundation, Inc. 
Bank of America

DTC Eligible Securities
The Depository Trust Company (DTC)
DTC Account Number: 0955
Ref: #16-200-2942639
Account Name: Wikimedia Foundation – Gift Account

Als u hulp nodig heeft, neem dan contact op met:

stock contacts here

Bankoverschrijving

Onze deposito-account is:

Bank: Citibank
Address: 590 Market Street, San Francisco, California, 94104 USA
Domestic (USA) Transfers
ABA/ACH# 321171184
A/C# 203129580
International wire transfers
SWIFT code CITIUS33
A/C# 203129580
Please include the word "Donation" in the Additional/Special Instructions field

The international option is for wire transfers only. We accept a range of currencies, and Citibank will convert your currency into USD. We do not have currency-specific IBAN accounts, or a SEPA certified account.

Please note we cannot automatically confirm the receipt of bank transfer donations, so please retain a confirmation of the transfer from your bank. If you would like to receive a tax receipt, we advise contacting your bank to create a transfer via Bill Pay (USA), or donating via a different method.

The Foundation does not charge a transfer fee for donations, but your local bank may. We highly recommend checking with your bank before initiating a transfer to make sure you understand any charges that you may incur by making a donation to Wikimedia.

For more information or if you have any question regarding Bank Transfers, please email donate@wikimedia.org

Testamentaire gift

Uw gift aan de Wikimedia Foundation zorgt ervoor dat Wikipedia er ook voor de volgende generatie is. Een testamentaire gift is een charitatieve gift van een willekeurig bedrag via uw testament. Voor meer informatie over een testamentaire gift gaat u naar Testamentaire giften of stuurt u een e-mail naar $benefactors-email.

Giftverdubbeling

Giftverdubbeling is een geweldige en makkelijke manier om uw donatie aan de Wikimedia Foundation te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen.

Klik hier om te kijken of uw werkgever uw gift kan verdubbelen.

Als u vragen heeft over het verdubbelen van uw gift door uw werkgever, kunt u een e-mail sturen naar matching@wikimedia.org.

To nominate or register the foundation to receive matching gifts, please provide the following contact information:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA

Donaties voor vrijwilligerswerk

Veel bedrijven in de Verenigde Staten en Canada compenseren de tijd die een vrijwilliger besteedt met een financiële gift aan een organisatie zonder winstoogmerk. Lees meer over dit programma.

Als u vragen heeft over het programma "Donaties voor vrijwilligerswerk", kunt u contact opnemen met matching@wikimedia.org.

Doneren via loonstrookje

Sommige werkgevers in de Verenigde Staten en Canada bieden een eenvoudige en makkelijke manier om te doneren aan de Wikimedia Foundation via het loonstrookje. Doe navraag bij uw organisatie of deze mogelijkheid beschikbaar is en stuur het benodigde papierwerk aan:

Wikimedia Foundation, Inc.
P.O. Box 98204
Washington, DC 20090-8204
USA


Donateur gesuggereerde fondsen

Via Donor Advised Funds (DAF's) kunt u de beste belastingvoordelen combineren met de flexibiliteit om te geven aan de goede doelen van uw voorkeur. Als u uw DAF wilt aanraden dat het mogelijk moet zijn om direct aan de Wikimedia Foundation te geven, gebruik dan de onderstaande koppelingen:

Neem alstublieft contact met ons op via benefactors@wikimedia.org als u vragen hebt of als de DAF van uw keuze niet in de lijst is opgenomen.

Amazon Pay

U kunt doneren in Amerikaanse dollars via Amazon Pay. Selecteer een bedrag en kies "Amazon Pay". Als u doneert via Amazon in een andere valuta dan Amerikaanse dollars, dan is het mogelijk dat uw donatie wordt geweigerd of dat er extra kosten worden berekend voor de valutaconversie. Neem alstublieft contact op met uw bank voor meer informatie.

Bitcoin

Bitcoins doneren

Het is mogelijk om een periodieke donatie in Bitcoin te maken.

Wikimedia Foundation kan giften in Bitcoin alleen terugstorten in Bitcoin. Omdat we de Bitcoins niet opslaan, worden terugstortingen berekend op basis van het bedrag in Amerikaanse dollars dat we hebben ontvangen op basis van de wisselkoers van onze betalingsafhandelingsdienst op het moment dat de donatie is ontvangen. De Wikimedia Foundation is niet verantwoordelijk voor enige verandering in waarde die gebaseerd is op veranderende wisselkoersen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met donate@wikimedia.org.