Insamling/Översättning/Tackbrev 2018-10-01

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 2018-10-01 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Hej [given name]! [elseifFirstnameAndLastname] Bästa bidragsgivare, [endifFirstnameAndLastname]

Jag älskar att det är mitt jobb att tacka dig för ditt [ifRecurring]månatliga[endifRecurring] bidrag på [amount] till Wikipedia och Wikimedia Foundation.

Den grundläggande historien om Wikipedia är historien om en individ som likt dig gav en liten bit av sig själv för att hålla dörren till upptäckter öppen. Ditt [ifRecurring]månatligt återkommande[endifRecurring] bidrag visar mig att andan i vår vision lever och frodas.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Vi löste nyligen ett litet tekniskt problem som pausade några månatliga donationer. Vi har återställt din återkommande donation och den kommer att fungera som vanligt framöver. Vi kommer inte att ta betalt av dig för de månader vi hoppade över. Tack för ditt tålamod och stöd, och tveka inte att skicka ett e-postmeddelande till donate@wikimedia.org om du har några frågor. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Vi har nyligen löst ett tekniskt problem som gjorde att ett litet antal bidragsgivare inte fick en bekräftelse på sina donationer. Vi skickar detta e-postmeddelande som ett tack för din donation den [date]. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och stöd och tveka inte att skicka ett e-postmeddelande till donate@wikimedia.org om du har några frågor. {% endif %}

[ifRecurring] Din donation håller Wikipedia självständigt och ditt månatliga stöd är viktigt för vår långtidsplanering som hjälper oss att se vad Wikipedia kan åstadkomma under de kommande åren. En gång i månade, kommer en donation på [amount] att debiteras av Wikimedia Foundation tills du ber oss att sluta. I januari varje år kommer vi att skicka dig en sammanfattning över dina bidrag under föregående år. Om du av någon anledning vill säga upp din donation, följ dessa [#recurringCancel instruktioner för enkel uppsägning]. [endifRecurring]

Du donerade troligen för att Wikipedia är användbart för dig. Det är en av de vanligaste anledningarna som människor uppger när jag frågar dem varför de stödjer Wikipedia. Men vad som kanske kommer att förvåna dig är att en av de vanligaste anledningarna till att människor inte donerar är att de inte har råd.

På Wikimedia Foundation anser vi att ingen ska behöva betala för kunskap. Vi anser att kunskap alltid ska vara gratis. Vi kommer aldrig att ta betalt av någon för att de använder Wikipedia. Så hur har vi råd med infrastrukturen för en av världens populäraste webbplatser?

Tack vare generösa människor som du.

Wikipedia är ditt: ditt att läsa, ditt att redigera, ditt att fördjupa dig i. Vi är inte en destination, vi är början.

[ifFirstnameAndLastname] [given name], tack för att du hjälper gratis kunskap att frodas. [elseifFirstnameAndLastname] Tack för att du hjälper gratis kunskap att frodas. [endifFirstnameAndLastname]

Katherine

Katherine Maher,
verksamthetsdirektör, Wikimedia Foundation

Ibland kan det hända att vissa arbetsgivare matchar sina anställdas bidrag. Titta om din arbetsgivare har ett sådant bidragsprogram för företag.

Din donation, nummer [contributionId], den [date], var på [amount].

Detta brev är ett kvitto på ditt bidrag. Inga varor eller tjänster tillhandahålls, vare sig delvis eller i sin helhet, i samband med detta bidrag. Vår postadress är: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA. skatteavdragsnummer i USA: 20-0049703.

Om du inte vill få framtida mejl om insamlingar från Wikimedia Foundation kan du [#unsubscribe avsluta prenumerationen direkt.] Observera att vi kommer att fortsätta att skicka dig kvitton som detta för framtida donationer.