ESEAP Hub

This page is a translated version of the page ESEAP Hub and the translation is 100% complete.
Wikimania 2023 (16-19 August)

Community Activities

Ongoing and upcoming events

News Plaza

Real-time news, short reports and community tweets

Idea Café

Space for sharing ideas, initiative, experiences and finding collaboration

Community
Yellow Pages

Find colleagues and volunteers in ESEAP communities.

Community
Meetings

Community meeting notes and outtakes

Next General Meeting (virtual): 12 març 2023
ESEAP logo horizontal.svg

La Cooperació Regional Wikimedia a l'Est, Sud-est asiàtic i el Pacífic (ESEAP) és una col·laboració regional composta per nacionalitats i afiliats de Wikimedia d'Indonèsia, Taiwan, Austràlia, Corea, Tailàndia, les Filipines, Malàisia, Myanmar, Nova Zelanda, Hong Kong i Vietnam. També hi ha membres de nacionalitats i comunitats informals de Brunei, Cambodja, la Xina, el Japó, Laos, Macau, Mongòlia, Papua Nova Guinea, Singapur, Timor Oriental i els països insulars del Pacífic Estats Federats de Micronèsia, Fiji, Kiribati, illes Marshall, Nauru, Palau, Samoa, Salomó, Tonga, Tuvalu i Vanuatu.

Quoca, la mascota oficial de l'ESEAP

L'ESEAP Hub és una plataforma per animar les comunitats de la regió a compartir les seves experiències i idees i a trobar oportunitats de col·laboració amb altres comunitats de la regió. El Hub també animarà les comunitats a publicar notícies i informes de les seves comunitats a aquesta plataforma que s'integraran en butlletins periòdics per ajudar a construir la comprensió mútua. Aquest portal també servirà de porta d'entrada per comunicar-se millor amb la comunitat internacional.

Contacte

Es poden publicar consultes o anuncis generals a la pàgina de discussió.

L'equip bàsic de l'ESEAP organitza la reunió general cada segon o tercer dissabte de mes. Per posar-vos en contacte amb ells, parleu amb Exec8 o Gnangarra.

Per contactar amb afiliats individuals, consulteu les pàgines grogues.

Esdeveniments

Article principal : ESEAP Hub/Meetings