This page is a translated version of the page Category:Issues and the translation is 100% complete.
Translate
Această pagină este o categorie.

Aceasta este o colecție de probleme majore cu care se confruntă proiectele și mișcarea.

Unele sunt aspecte care au condus dezvoltarea instrumentelor și politicilor actuale.

Unele sunt subiecte dificile, întrebări dificile și subiecte tactice sau strategice persistente care nu au fost încă dezvoltate sau rezolvate.

Fiecare dintre ele ar trebui să aibă o pagină care să rezume starea actuală a politicii, a planificării și a priorităților legate de această problemă.

Note:

  • Unele probleme au fost discutate ultima oară cu mult timp în urmă, iar pagina legată în prezent necesită o actualizare semnificativă.
  • Unele probleme nu au fost abordate pe o singură pagină despre Meta, și este nevoie de mai multă muncă pentru a combina diversele pagini aici într-o pagină de rezumat. În aceste cazuri, numai o singură pagină de nivel superior este listată în această categorie; căutați Meta pentru activități suplimentare relevante (în special, capitolele specifice sau proiectele lingvistice le-au documentat propria abordare regională asupra acestor probleme).
  • Multe probleme au fost abordate, de asemenea, pe wiki Strategie dedicată și ar trebui să fie transcrise aici. (Concluzia noastră din 2011, când wiki-ul a fost închis pentru editări noi, a fost că wiki-ul strategiei ar trebui să fie reunit în Meta.)

Problemele nu au nevoie neapărat de o rezoluție imediată, ci trebuie doar să fie citite din când în când și actualizate. O mulțime de poziții, inclusiv poziții în limbaj judecat sau părtinitor, trebuie să evolueze înainte ca o problemă să poată fi considerată bine elaborată. Dacă o pagină devine confuză, formatul TIPAESA poate fi folosit pentru a păstra mai multe poziții și puncte de vedere în linie pe aceeași pagină.

Subcategories

This category has the following 18 subcategories, out of 18 total.

C

D

E

G

I

L

M

P

Q

R

V