This page is a translated version of the page Wikipedia 20 and the translation is 18% complete.
Outdated translations are marked like this.
Ndani historitë tuaja!
Wikipedia mbushë “20” në datë 15 Janarë 2021

Kjo faqe Meta-Wiki Wikipedia 20 është një kornizë fillestare që bashkësia globale e Wikimedia mund të përdorë për të koordinuar rreth ditëlindjes së 20-të të Wikipedia. Ne jemi duke festuar se si njerëzit e bënë Wikipedia atë që është, dhe vetëm njerëzit mund të ndihmojnë në mbajtjen dhe rritjen e saj. Ne jemi duke festuar 20 vjetorin njerëz!

Kjo hapësirë duhet për

Merr pjesë