Википедија 20

This page is a translated version of the page Wikipedia 20 and the translation is 36% complete.
Outdated translations are marked like this.
Wikipedia20 animated cake 1MB.gif Споделете ги вашите приказни!
Сакате да помогнете? Преведете ги отсутните пораки.
Википедија полни 20 години на 15 јануари 2021 г.

Оваа мета-вики страница Википедија 20 е почетна рамка која би ѝ послужила на глобалната заедница на Викимедија за да ги усогласи активностите поврзани со 20-годишнината на Википедија. Прославуваме како човештвото ја направи Википедија тоа што е, но и тоа што само човештвото може да ја одржи и развива. Прославуваме 20 години за човештвото!

Овој простор служи како:

Вклучете се

Gallery