Фондација Викимедија - Избори 2013/Превод

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Translation and the translation is 100% complete.
Info The election ended 22 June 2013. No more votes will be accepted.

The results were announced on 24 June 2013.

Да ги преведеме изборите.

На страницава се организираат преводите на изборот за членови на одборот за 2013 г. Изборната комисија ќе се потруди да најде што повеќе преведувачи за да се распореди обемот на преведувачката работа. Ако имате некакви прашања за преведувањето, пишете порака на страницата „Talk:Wikimedia Foundation elections 2013/Translation“.

Election status pages

General information pages

Board elections

FDC elections

FDC Ombudsperson elections

Central notice banners

Voting Interface