Wikimédia Alapítvány választások/2022/Események

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Events and the translation is 75% complete.

Ütemezett események

Ideiglenes események

A kampány eseményeinek története

A kuratóriumi választásokkal kapcsolatos visszajelzési felhívás során több közösségi tag is jelezte, hogy szeretne olyan beszélgetéseket, ahol a jelöltek válaszolnak a közösség kérdéseire.

2021-ben a Mozgalmi Stratégia és Irányítás csapata, amely a kuratóriumi választást támogatta, valami hasonlóval próbálkozott. Az ilyen típusú rendezvények nem voltak jellemzőek a kuratóriumi választások során. A rendezvények abból az ötletből fakadtak, hogy a közösség tagjai számára több lehetőséget biztosítsanak a jelöltekkel való interakcióra. A jelöltek száma, a rövid tervezési idő és a túl sok időzóna kiszolgálására tett kísérlet kaotikus eseményekhez vezetett. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és visszajelzést adott a 2022-es folyamat javítása érdekében.

Revision for the 2022 Board of Trustees Election

Community members can learn more about candidates during the 2022 Board of Trustees election. Candidates will record videos answering 6 community-selected questions. Community members are encouraged to propose questions by 25 July 2022 and endorse the questions they would like to see included in the videos by 26 July 2022.