Eleccions de la Fundació Wikimedia/2021/Voluntaris electorals/Divulgació

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Election Volunteers/Outreach and the translation is 100% complete.
Voluntaris electorals de 2021
Convocatòria de voluntaris
Portada
Apunteu-vos-hi
Llista
Recursos/Guies
Equip de facilitació
This box: view · talk · edit

Gràcies als voluntaris electorals per compartir informació sobre les eleccions de la Junta Directiva. L'equip de facilitació va crear diversos recursos per donar suport als voluntaris electorals durant la seva difusió. Aquests recursos inclouen plantilles de missatges, informació de les eines de comunicació i una llista de comprovació setmanal per guiar el treball dels voluntaris electorals.

Contacta amb qualsevol facilitador per obtenir informació o assistència addicionals.

Llista

Cada setmana, l'equip de facilitació publicarà una llista de comprovació d'accions de divulgació amb un conjunt de missatges de plantilla per utilitzar.

Eines de comunicació

Tant si sou un voluntari electoral com si no, hi ha moltes maneres de mantenir la vostra comunitat informada sobre les eleccions. L'objectiu és connectar amb les comunitats on s'estan produint les converses.

Hi ha moltes maneres de connectar amb les comunitats. L'equip de facilitació ha compilat una llista d'eines de comunicació, els seus avantatges i alguns consells sobre el seu ús. Si creieu que falta alguna cosa, afegiu-la.

Depèn de vosaltres decidir quina combinació d'eines de comunicació és millor per a la vostra comunitat. Aquesta és una llista per inspirar-vos. Sou els experts locals i coneixeu millor quines eines són més populars a les vostres comunitats i quines no.

La majoria d'aquestes eines poden ser utilitzades fàcilment per qualsevol voluntari, algunes necessiten coneixements avançats. Els facilitadors electorals estan ansiosos per ajudar-vos!

Missatges i plantilles

L'equip de facilitació crearà algunes plantilles de missatges perquè les comunitats les adaptin i les reutilitzin. Des del text pla fins als vídeos, hi haurà una àmplia selecció. No dubteu a canviar-los o a crear coses noves. Comparteix els resultats del teu treball amb tots nosaltres: és una wiki! ;).