Translation requests/WMF/Fundraising pages/Lahjoitukset

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (eu) (fr) (gl) (hu) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sl) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (vi) (zh) (ur) (wa) edit


Kuvittele maailma, jossa jokaisella on vapaa pääsy
kaikkeen ihmiskunnan keräämään tietoon. Sellaista maailmaa me teemme
.
Ja siihen tarvitsemme apuasi.

 

Wikimedia-säätiö (Wikimedia Foundation Inc.) on voittoa tavoittelematon yhteisö, jonka tavoitteena on vapaan tiedon saattaminen jokaisen ihmisen ulottuville. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Wikimedia ylläpitää, kehittää ja levittää erilaisten -pohjaisten hankkeiden avulla, joiden toiminta riippuu lahjoituksista.

Wikimedia tarjoaa tietokone- ja verkkoresursseja useiden erilaisten tiedonhakupalveluiden luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Näihin hankkeisiin kuuluvat muun muassa Wikipedia, Wikisanakirja, Wikisitaatit, Wikikirjasto, Wikinews, Wikiaineisto ja Wikimedia Commons. Näiden palveluiden sisältö tarjotaan yleisölle maksutta.

Miten lahjoituksesi auttaa

Millään sivustoistamme ei ole mainoksia. Sisällön muokkaaminen, lukeminen ja käyttäminen on ilmaista. Toimintamme rahoitus perustuu kokonaan lahjoituksiin. Sisällön ja tietoliikenteen ennennäkemätön kasvu vaatii säännöllisiä laitteistopäivityksiä, jotta toiminta ei häiriintyisi. Muita kuluja ovat muun muassa verkkoliikennekulut, palvelinvuokrat, Wikimedian verkkotunnusten rekisteröintimaksut, ohjelmistohankkeiden sponsorointi sekä satunnaiset matkustuskustannukset.

Wikimedian vuoden 2005 talousarviosta näet yksityiskohtaisia tietoja siitä, miten varoja käytetään. Palvelinten ja laitteistojen tilaussivulla on tietoja laitteistoista, jotka olemme hankkineet edellisen rahankeräyskampanjan jälkeen.

Wikimedia-säätiö tarvitsee rahoitusta myös jatkaakseen uraauurtavaa tutkimustyötään yhteistyössä tuotetun sisällön luomiseksi. Haemme myös määrärahoja Wikimedia-sisällön levittämiseksi CD-levyinä ja painotuotteina alueille, joilla ei ole Internet-yhteyksiä. Jokainen lahjoitus on tärkeä. Jos sinulla on kysymyksiä lahjoituksista tai Wikimedia-säätiöstä, ota meihin yhteyttä.

Tee lahjoitus

Lahjoitukset saattavat olla verovähennyskelpoisia.

Lahjoita Internetissä

Voit lahjoittaa käyttämällä PayPalia tai MoneyBookersia alla olevien lomakkeiden avulla. Tilimme nimi näihin palveluihin on donation@wikipedia.org. PayPalin avulla voit kertalahjoituksen lisäksi tehdä kuukausittaisen tai vuosittaisen lahjoituksen (keskeytä lahjoitus).

<html> <img src="http://wikimediafoundation.org/upload/7/78/Credit_cards.png" alt="Visa, MasterCard, Discover, American Express, eCheck" /> </html>


Et tarvitse PayPal-tiliä kertalahjoituksen tekemiseen PayPal-palvelun avulla.

Lahjoita Yhdysvaltain dollareissa:
Kertalahjoitus - Kuukausittain - Vuosittain
<html>

<a href="http://www.moneybookers.com/app/?rid=312838/" target="_blank"><img style="border-width: 1px; border-color: #8B8583;" src="http://www.moneybookers.com/images/banners/88_en_intl.gif" width="88" height="31" border="0" alt="MoneyBookers" /></a>

</html>

MoneyBookersissa voit käyttää 27 eri valuuttaa. Useimmissa tapauksissa MoneyBookersin kulut ovat pienemmät kuin PayPalin.

Lahjoita postitse

Voit lähettää lahjoituksia perinteisen postin välityksellä Wikimedian pääkonttoriin osoitteeseen:

Wikimedia Foundation Inc.
200 2nd Ave. South #358
St. Petersburg, FL 33701-4313
U.S.A.

Huomaa, että jos olet lähettämässä lahjoitusta Yhdysvaltojen ulkopuolelta, kansainvälinen maksumääräys tai shekki, joka on määrätty maksettavaksi yhdysvaltalaisessa pankissa, on paras vaihtoehto kulujen välttämiseksi. Ulkomaisen shekin (tai muun vastaavan ulkomaisen pankin määräyksen) lunastamiskustannukset voivat nousta yli 50:een Yhdysvaltain dollariin. Kansainvälisiä postitettavia maksumääräyksiä on saatavilla monien maiden postikonttoreista, ja niiden käyttäminen varmistaa, että lahjoituksesi menee Wikimedia-säätiölle kokonaisuudessaan. Ole hyvä äläkä lähetä rahaa postin välityksellä.


Lahjoita tilisiirrolla

Wikimedia-säätiöllä on pankkitili Dexia-pankissa Belgiassa, jonne voit siirtää rahaa:

Tilinomistaja: Wikimedia Foundation
Pankin tiedot: Dexia bank - Pachecolaan 44 - 1000 Bruxelles - Belgium
IBAN-koodi: BE43 0689 9999 9501
BIC (swift) -koodi: GKCCBEBB

Huomautus: Huomaa, että tätä sivua tai mitään linkkiä tälle sivulle miltään Wikimedia-sivulta ei pitäisi pitää pyyntönä tehdä lahjoitus. Käyttöoikeussopimuksemme takaa, että olet, ja tulet aina olemaan vapaa käyttämään sisältöämme riippumatta siitä, oletko tehnyt lahjoituksen.

Osta tuotteita

Wikipedia-tuotteet Cafe Press -palvelussa: Wikimedia-säätiö saa 20 % jokaisen ostetun tuotteen hinnasta.

Tietoja edellisistä kampanjoista

fi:Wiki