This page is a translated version of the page Trademark/License/GLAM and the translation is 100% complete.

Ez egy gyors licencminta a közösségi vitához.

GLAM gyorslicenc

A Wikimédia védjegyek GLAM projekthez történő használatához kérjük, töltsd ki az alábbi licencet, és küldd el a trademarks@wikimedia.org címre. Mindenképpen ellenőrizd, hogy egyáltalán szükséged van-e licencre. Arról, hogy miért van szükségünk a Wikipédia védjegyek licencelésére itt és olvasd el a GYIK-ot további információkért.

Az engedélyed

Ki?
Mi?
Mikor?
Hol?
Miért?

A Wikimédia Alapítvány, Inc. ("WMF") ezennel nem kizárólagos, nem kiadható és nem átruházható korlátozott licencet biztosít a _____________________ ("TE") számára a "puzzle globe" védjegy, "A 'W' ikon" és a "Wikipédia szóvédjegy" használatára egy GLAM projekthez, ahol a Wikimédia projekt szerkesztői együttműködnek a __________________ (kérjük, add meg az alábbiak egyikét: galéria, könyvtár, archívum, múzeum, botanikus vagy zoológiai kert).

Az engedély a következő projektre szól:

Résztvevő neve: __________________________________________
A projekt elsődleges célja: ____________________________________________
Fogadó szervezet/csoport/egyén: ___________________________
Helyszín & lokáció: ________________________________________

Az engedély a következő feltételekkel kerül megadásra:

Hogyan használhatom a védjegyet?

Engedélyezett felhasználás: A védjegyek felhasználhatóak promóciós anyagokon, például szórólapokon, plakátokon, diavetítéseken, közösségi médiában és e-mail meghívókon, az esemény weboldalán, valamint a GLAM projekthez kapcsolódó helyszíni dekorációban. A felhasználásnak meg kell felelnie a Vizuális azonosítási irányelveknek, illetve A WMF védjegypolitikájának 2. szakasza megfelelő használatra vonatkozó szabályainak. A használatnak összhangban kell lennie a Wikimédia küldetéssel és azokkal a projektekkel, melyeket a védjegyek képviselni hivatottak. Közösségünk nyílt és együttműködő módon készít ingyenes, kiváló minőségű oktatási anyagokat és szoftvereket. A védjegyeink használatának tükröznie kell ezeket a tulajdonságokat. Biztosítani kell azt is, hogy a jelet viselő anyagokat jól karbantartják, amíg azok nyilvánosan megtekinthetőek.

Mit kell adnom a WMF számára?

Minőségellenőrzés: Amikor ezt az engedélyt elküldöd e-mailben a WMF részére, mintát adsz a szórólapokból, poszterekből, diabemutatókból, a digitális levelezés képernyőfotóiból vagy a modellből. Vállalod, hogy haladéktalanul válaszolsz a WMF további információi kéréseire vagy a felhasználásod ellenőrzésére vonatkozó kéréseire.

Mit nem tehetek?

Kapcsolódás: A védjegyek használata nem utalhat arra, hogy az esemény bármilyen módon kapcsolódik a WMF-hez vagy támogatja azt.

Meddig érvényes ez az engedély?

Megszűnés: Ez a licenc automatikusan megszűnik a GLAM projekt után. A WMF bármikor felmondhatja ezt a licencet az értesítéseddel, bármilyen módon, ha úgy ítéli meg, hogy a felhasználás nincs összhangban a küldetéssel, vagy a közösségi tagokat, illetve a mozgalom szervezeteit felelősségre vonhatja.

A jóváhagyott felhasználásra és a minőségellenőrzésre vonatkozó rendelkezések kivételével valamennyi feltétel a jelen engedély megszűnése után is fennmarad.

Mit kell még figyelembe vennem?

Kizáró nyilatkozatok: A WMF nem vállal felelősséget a Wikimédia-oldalakon található tartalmakért, beleértve, de nem kizárólagosan a Wikimédia-oldalakon harmadik felek, köztük az oldalak felhasználói által létrehozott és közzétett tartalmakat.

Minden WMF jel úgy kerül rendelkezésre bocsátásra, ahogyan van. A WMF kizárja az eladhatóság, a meghatározott célra való alkalmasság és a jogsértésmentesség szavatosságát, valamint minden más kifejezett vagy hallgatólagos szavatosságot a WMF védjegyekkel és tartalommal kapcsolatban. A WMF nem vállal felelősséget a WMF védjegyek használatából eredő elmaradt haszonért, adatvesztésért vagy adatkárokért, illetve egyéb következményes károkért. A WMF jelen licencből eredő összesített felelőssége nem haladja meg a 100 USD-t.

Kinek a törvénye érvényesül?

Jogválasztás: Kalifornia állam joga, a jogszabályok összeütközésének elvei nélkül, irányadó minden, a jelen licencből eredő vitás eljárásra.

Hogyan tudom megváltoztatni a licencet?

Elválaszthatóság és lemondás vagy engedményezés tilalma: Ha a jelen licenc bármely rendelkezése végrehajthatatlan, az adott rendelkezést úgy kell értelmezni, hogy a lehető legnagyobb mértékben megvalósítsa az adott rendelkezés céljait, a fennmaradó feltételek pedig továbbra is teljes mértékben hatályban maradnak. A jelen licenc bármely rendelkezésének érvényesítésének elmulasztása csak akkor tekinthető lemondásnak, ha azt a kötelezettségről lemondó fél írásban aláírta. Egyik fél sem ruházhatja át a jelen licenc szerinti jogait vagy kötelezettségeit a másik fél előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

Hogyan vehetem fel veled a kapcsolatot?

Értesítések: A jelen licenc szerinti értesítéseket az alábbi címre vagy e-mail-címre kell küldeni.

The Wikimedia Foundation, Inc.,
1 Montgomery Street
Suite 1600
San Francisco, CA 94104, United States
trademarks@wikimedia.org

(add meg a címedet)

Aláírások

(kérjük, itt írd alá és dátumozd is)

(a WMF képviselőjének aláírása és kelte)