Template:Spam blacklist header/ro

This page is a translated version of the page Template:Spam blacklist header and the translation is 96% complete.
Outdated translations are marked like this.
Shortcut :
WM:SPAM
WM:SBL
Pagina asociată este utilizată de extensia MediaWiki Spam Blacklist și adaugă pe listă expresii regulare care nu pot fi utilizate în adrese URL în orice pagină din proiectele Fundației Wikimedia (precum și multe alte wiki-uri externe). Orice administrator poate edita lista neagră de spam; fie manual, fie cu SBHandler. Pentru mai multe informații despre ce lista neagră a titlurilor se referă și despre procesele utilizate aici, vă rugăm să consultați Spam blacklist/About.

Adăugări propuse
Vă rugăm să furnizați dovezi de spam pe mai multe wiki-uri și liste negre anterioare la cel puțin una. Spamul care afectează numai un singur proiect ar trebui să meargă la lista neagră locală a acestui proiect. Excepțiile includ domenii rău intenționate și servicii redirecționare/scurtare a adreselor URL. Vă rugăm să urmați acest format. Verificați din nou după trimiterea raportului dumneavoastră, căci acolo s-ar putea să aveți întrebări cu privire la solicitarea dumneavoastră.
Eliminări propuse
Vă rugăm să verificați lista noastră de cereri care în mod repetat sunt refuzate. În mod normal, nu eliminăm domeniile din lista neagră a spam-ului ca răspuns la solicitările proprietarilor de site-uri web. În schimb, site-urile de lista neagră când editorii de încredere, cu volum mare, solicită utilizarea unor linkuri pe lista neagră din cauza valorii lor în sprijinul proiectelor noastre. Vă rugăm să luați în considerare dacă este mai potrivită solicitarea unei liste albe pe un anumit wiki pentru o anumită utilizare - foarte adesea căci acesta este cazul.
Discuție generală
Depanarea și problemele - Dacă există o eroare în lista neagră (adică o eroare regex) care cauzează probleme, vă rugăm să ridicați problema aici.
Discuție - Discuție la Meta-Wiki cu privire la funcționarea listei neagră și a paginilor aferente, precum și comunicarea între echipa de listă neagră de spam.
#wikimedia-external-linksconectează-te - Chat IRC în timp real pentru coordonarea activităților legate de întreținerea listei negre.
Liste albe
Nu există o listă albă globală, așadar dacă căutați un whitelisting al unei adrese url la un wiki, atunci adresați-vă unor astfel de chestiuni prin utilizarea respectivei pagini Mediawiki talk:Spam-whitelist la acel wiki. ia în considerare utilizarea șablonului {{edit protected}} sau a echivalentului său local pentru a atrage atenția asupra editării.

Vă rugăm să vă semnați părerile dumneavoastră cu ~~~~ după comentariul dumneavoastră. Acest lucru lasă o semnătură și o dată de timp, astfel încât conversațiile să fie mai ușor de urmărit.


Cererile finalizate sunt marcate ca {{added}}/{{removed}} sau {{declined}} și sunt, în general, arhivate rapid. Adăugările și eliminările sunt înregistrate · current log 2024/07.