Template:Community Wishlist Survey/Invitation (voting phase)/mk

This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/Invitation (voting phase) and the translation is 100% complete.

Испитување на желбите на заедницата 2022 — Фаза на гласање

Ги повикуваме сите зачленети корисници да гласаат во Испитувањето на желбите на заедницата 2022. Можете да гласате од сега до 11 февруари за колку било желби.

Техничари на заедницата е една од екипите на Фондацијата Викимедија. На што ќе работиме зависи од Испитувањето на желбите на заедницата. Еднаш годишно имате прилика да поднесете желби. Во гласачката фаза можете да гласате за оние што највеќе ве интересираат. По гласањето, ние ќе одлучиме на кои предлози ќе работиме според важноста, при што главен одлучувачки чинител при одредувањето ќе биде бројот на дадени гласови. Некои желби може да бидат остварени од доброволни разработувачи или други екипи.

Тука можете да ги погледате сите предлози и да гласате.

Чекаме на вашите гласови. Ви благодариме!