Stewards' noticeboard/Header/mk

This page is a translated version of the page Stewards' noticeboard/Header and the translation is 83% complete.
Outdated translations are marked like this.
Кратенка:
SN
Добре дојдотве на надзорничката чешма. Ова е место за расправање по разни проблематики поврзани со Викимедиините проекти кои се однесуваат на работата на надзорниците. Оставајте ги вашите пораки најдолу на страницава и не заборавајте да се потпишете. Ви благодариме.
  • Страниава автоматски се архивира со SpBot. Нишките постари од 30 дена се преместуваат во архивот.
Надзорници
За надзорници
Чешми