Fundraising 2011/Thank You Mail/ro

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Dragă [first name]

Sunteți într-adevăr minunat, vă mulțumesc foarte mult pentru donația făcută Fundației Wikimedia!

Așa ne plătim facturile — sunt oameni ca dumneavoastră, care dau cinci dolari, douăzeci de dolari, o sută de dolari. Donația mea favorită de anul trecut a fost cea de cinci lire de la o fetiță din Anglia, care și-a convins părinții să o lase să ne doneze banii de buzunar. Oameni ca dumneavoastră, la fel ca și acea fetiță, dau posibilitate Wikipediei să continue să ofere acces gratuit și facil la informații obiective celor din întreaga lume. Și celor care ne ajută făcând o donație, și celor care nu au posibilitatea să o facă. Vă mulțumesc foarte mult.

Știu că ar fi fost ușor să ne ignorați apelul, dar sunt fericită că dumneavoastră nu ați făcut-o. Din partea mea și a zecilor de mii de voluntari care scriu Wikipedia: vă mulțumesc pentru că ne ajutați să facem lumea un loc mai bun. Vom folosi banii cu grijă și vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o arătați.

Mulțumesc,
Sue Gardner
Director executiv al Fundației Wikimedia


Opțiune de dezabonare:
În calitate de donator, ne-ar plăcea să vă informăm cu privire la strângerile de fonduri și activitățile comunității noastre. Dacă preferați, totuși, să nu primiți asemenea mesaje de la noi, vă rugăm să faceți clic mai jos și vă vom înlătura din listă:

[unsub link]

Pentru evidența dumneavoastră: donația din data de [date] a fost de [amount].

Această scrisoare poate servi ca o înregistrare a donației dumneavoastră. Nu au fost furnizate bunuri sau servicii, integral sau parțial, pentru această contribuție. Fundația Wikimedia Foundation este o organizație non-profit de interes general, cu statutul 501(c)(3) scutit de impozite în Statele Unite ale Americii. Adresa noastră este: 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105, SUA. Numărul nostru de scutire fiscală în SUA: 20-0049703.