Fundraising 2011/Jimmy Mail/no

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Vennligst del dette med en venn edit

Kjære [name],

Slik fungerer Wikipedias pengeinnsamling: Hvert år samler vi inn akkurat den summen vi trenger, så slutter vi. Fordi du og mange andre Wikipedia-lesere har donert over de siste ukene, er vi veldig nær målet for dette året innen 31. desember - men vi er ikke der helt enda.

Du har allerede gjort din del dette året. Tusen takk! Men du kan hjelpe oss igjen ved å videresende denne e-posten til en venn du vet stoler på Wikipedia og spør denne personen om han vil hjelpe oss med å nå målet i dag og gjøre en donasjon.Hvis alle som leser denne e-posten videresendte denne e-posten til bare en venn, tror vi at det er nok til å la oss avslutten innsamlingen idag.

Selvfølgelig, vi ville ikke avslå deg hvis du ville gi en andre donasjon, noe du kan gjøre her:

[url]

Google har kanskje nesten en million servere. Yahoo har rundt 13 000 ansatte. Vi har 679 servere og 95 ansatte.

Wikipedia er den 5. største siden på Internett og betjener 470 millioner forskjellige mennesker hver måned - med milliarder av sidevisninger.

Det er ikke noe galt i å drive forretning. Markedsføring er ikke ondt. Men det hører ikke hjemme her. Ikke på Wikipedia. Wikipedia er noe eget. Det er som et binliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sinnet. Det er et sted vi alle kan gå for å tenke, lære og dele kunnskapen vår med andre.

Når jeg grunnla Wikipedia, kunne jeg ha gjort det til et profiterende med reklame, men jeg bestemte meg for å gjøre noe annet. Vi har jobbet hardt gjennom årene for å holde siden ren og ryddig. Vi realiserer vårt oppdrag, og overlater søppel til andre.

I år, vennligst vurder å gi en donasjon for å beskytte og opprettholde Wikipedia.

Takk

Jimmy Wales
Grunnlegger av Wikipedia