Fundraising 2011/Jimmy Letter 002/no

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Google har nesten én million servere. Yahoo har omtrent 13 000 ansatte. Vi har 679 servere og 95 ansatte.

Wikipedia er verdens femte største nettsted og besøkes av 470 millioner mennesker hver måned – med milliarder av sidevisninger.

Det er ikke noe galt i å drive forretning, og reklame er ikke ondt, men det hører ikke hjemme her. Ikke på Wikipedia.

Wikipedia er spesielt, det er som et bibliotek eller en offentlig park. Det er som et tempel for sinnet. Det er et sted vi kan gå for å tenke, lære og dele våre kunnskaper med hverandre.

Da jeg grunnla Wikipedia, kunne jeg ha gjort det til et kommersielt selskap med reklamebannere, men jeg bestemte meg for å lage noe annerledes. Vi har arbeidet hardt opp gjennom årene for å gjøre Wikipedia til et rent og ryddig nettsted. Vi realiserer det vi har valgt som vårt oppdrag, og overlater søppel til andre.

Hvis alle som leser dette donerte 30 kr hver, ville vi bare trengt å samle inn penger én dag i året. Men ikke alle har mulighet eller vil gi. Og det er helt greit. Hvert år velger akkurat nok mennesker å gi.

Vær vennlig og vurder en donasjon på 50 kr, 100 kr, 200 kr, eller så mye du kan i år for å beskytte og støtte opp om Wikipedia.

På forhånd takk,

Jimmy Wales
Wikipedias grunnlegger