Fundraising 2011/Jimmy Letter 001/ca

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Sóc un voluntari.
No cobro ni un cèntim per la meva feina a la Viquipèdia ni tampoc ho fa cap altre dels milers d'autors i editors voluntaris. Quan vaig fundar la Viquipèdia, podia haver-ho fet com una empresa amb afany de lucre amb anuncis i baners, però vaig decidir fer quelcom diferent.

El negocis estan bé. Els anuncis no són el diable. Però no són adequats aquí. No a la Viquipèdia.

La Viquipèdia és quelcom especial. És com una biblioteca o com un parc públic. És com un temple per a la ment. És un lloc on tots hi podem anar a pensar, a aprendre, a compartir els nostres coneixements amb els altres. És un projecte humanitari per oferir una enciclopèdia de franc a cada una de les persones del planeta.

A totes i cada una de les persones.

Si els 400 milions d'usuaris de la Viquipèdia donessin 5$ cada un, tindríem 100 vegades més diners dels que ens calen. Som una organització petita, i jo he treballat dur al llarg dels anys per mantenir-la lleugera i ferma. Acomplim la nostra missió, i deixem el malbaratament pels altres.

Per fer-ho sense recórrer als anuncis, et necessitem a tu. Ets tu qui manté aquest somni viu. Ets tu qui ha creat la Viquipèdia. Ets tu qui creu que val la pena de tenir un lloc de calma, reflexió i aprenentatge.

Aquest any, si et plau, plantejat de fer un donatiu de 5$, 20$, 50$, o el que puguis per tal de protegir i mantenir la Viquipèdia.

Mercès,

Jimmy Wales
Fundador de la Viquipèdia