Fundraising 2011/Brandon Letter/ca

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Em sento com si estigués vivint la primera ratlla de la meva pròpia esquela.

Jo no crec que hi hagi cap altra cosa a fer a la meva vida tan important com el que faig ara per a la Viquipèdia. No només construïm una enciclopèdia, sinó que treballem per a fer lliure la gent. Quan tenim accés al coneixement lliure, som millors persones. Entenem que el món és més gran que nosaltres i se'ns encomanen idees de tolerància i de comprensió.

Viquipèdia és el cinquè lloc web més visitat del món. Jo treballo a la petita organització sense ànim de lucre que la manté a la xarxa. No publiquem anuncis perquè fer-ho seria sacrificar la nostra independència. Aquest lloc no és ni ha de ser mai una eina de propaganda.

La nostra feina és possible gràcies a les donacions dels nostres lectors. Voleu ajudar a protegir la Viquipèdia amb una donació de 5€, 10€, 20€ o allò que pugueu aportar?

Jo treballo a la Fundació Wikimedia, perquè tot dins meu em diu que és el que cal fer. He treballat en grans empreses de tecnologia creant porqueria dissenyada per a robar diners a nois que ni s'ho imaginen. Després de la feina arribava a casa aixafat.

És possible que no ho sapigueu, però la Fundació Wikimedia funciona amb molt poc personal. La majoria dels altres deu millors llocs web tenen desenes de milers de persones i pressupostos enormes. Però produeixen una petita part del que nosaltres fem amb una sabata i una espardenya.

Quan doneu a la Viquipèdia, doneu suport al coneixement lliure arreu del món. No només deixeu un llegat per als vostres fills i per als fills dels altres, sinó que ajudeu la gent de tot el món a que tinguin accés a aquest tresor. Esteu assegurant que un dia tots els altres també ho puguin fer.

Gràcies,

Brandon Harris
Programador, la Fundació Wikimedia