Category:Community Wishlist Survey/mk

This page is a translated version of the page Category:Community Wishlist Survey and the translation is 100% complete.

Страници поврзани со Испитувањето на желбите на заедницата — годишна анкета на Техничарите на заедницата при Фондацијата Викимедија, која се спроведува кон крајот на годината.