Announcements/Announcement Wikidata descriptions in watchlist/hu

This page is a translated version of the page Announcements/Announcement Wikidata descriptions in watchlist and the translation is 100% complete.

This message and its translations are available on this page. Feel free to translate it in more languages!

Mint azt talán tudod, a Wikidatából érkező változásokat felveheted a Figyelőlistádra és a Legutóbbi változásokra (a beállításaidban). Eddig ez a funkció nem mindig tartalmazta a Wikidata leírásokon végzett változtatásokat, mivel a Wikidata nyomon követi az adott cikkben használt adatokat.

December 3-ától kezdve a Figyelőlista és a Legutóbbi változások tartalmazni fogja a Wikidata-elemek leírásainak változásait, melyeket az általad figyelt oldalakon használnak. Ez csak a wiki nyelvén készült leírásokat fogja tartalmazni, hogy csak a wiki szempontjából releváns változásokat láthasd.

Ezt a fejlesztést számos felhasználó kérte különböző projektekből. Reméljük, hogy segíthet nyomon követni a Wikidata leírásokban bekövetkező változásokat, amelyek hatással vannak a wikire, és részt vehet a Wikidata adatminőségének javítására irányuló erőfeszítésekben az összes Wikimédia-wikire vonatkozóan és azon túl is.

Megjegyzés: ha már régóta nem használtad a Wikidata watchlist integrációs funkcióját, adj neki még egy esélyt! A funkciót a kezdetek óta továbbfejlesztették, és a megjelenített tartalom pontosabb és hasznosabb, mint a 2015-ös indulásakor.

Ha bármilyen problémával találkozol, vagy visszajelzést szeretnél adni, használd bátran a this Phabricator ticket-et. Köszönöm!

Lea Lacroix (WMDE) 12:19, 25 November 2020 (UTC)[reply]