Wikimedia Foundation elections/Board elections/2005/da

2005 Board elections
Organization


Hej alle,

Valget i 2005 til bestyrelsen for Wikimedia Foundation vil snart gå i gang. Det er jer wikimedianere, som skal vælge to repræsentanter for bidragydere til Wikimedia i hele verden. Medlemmerne af bestyrelsen (Board of Trustees) træffer de endelige beslutninger for Wikimedia Foundation. Bestyrelsens rolle er ikke at være website-leder.

Vi stemmer om to pladser. Valget gælder for to år, og de to pladser er helt ens. For at kunne stemme skal du have foretaget mindst 400 redigeringer i alt på Wikimedia-projekter før kl. 0:00, 30. maj 2005 (UTC), og mindst én af disse skal være foretaget 90 dage før afstemningen. Bemærk, at valgkoordinatorerne kan diskvalificere stemmer fra permanent blokerede brugere eller brugere med flere navne. At stemme fra mere end ét projekt vil også blive anset for at stemme under flere navne. Valget sker efter reglerne for Approval voting. Hver vælger kan stemme på så mange kandidater til hver post, som han eller hun ønsker. De to kandidater med flest stemmer vil blive erklæret for vindere. I tilfælde af stemmelighed vil der blive annonceret en afgørende afstemning.

Interesserede kandidater kan udfylde en tilmeldelsesblanket på Board elections/2005/Candidates eller dennes underside(r) fra kl. 00:00, 7. juni 2005 (UTC). Derefter vil de have op til tre uger til at præsentere sig for resten af Wikimedias brugere. Oversættelsesteamet vil oversætte indlæggene til ethvert muligt sprog og derefter vil stemmeafgivningen foregår.

Her er tidsplanen for dette års afstemning:

Opstilling som kandidat
fra kl. 0:00, tirsdag d. 7. juni 2005 (UTC)
til kl. 24:00, mandag d. 27. juni 2005 (UTC)
Stemmeafgivning
fra kl. 0:00, tirsdag d. 28. juni 2005 (UTC)
til kl. 24:00, mandag d. 11. juli 2005 (UTC)
Taler du et andet sprog, så oversæt venligst denne meddelelse og indsæt den på de respektive Wikimedia projekter på disse sprog. Når det er sket, så informér os venligst på Board elections/2005/Notice translation.

Har du lyst til at stå for oversættelse af yderligere meddelelser, så opfør dig venligst på listen Board elections/2005/Notice translation#Coordinators.

Endelig vil vi gerne ønske alle kandidater held og lykke med denne afstemning.

Valgkoordinatorer, Wikimedia Election Committee