sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
en-1 This user has basic knowledge of English.
Translator in the following language combinations
A loop consists of a Latin A, a Hiragana a and two blue arrows lying between themThis translator translates from
English to Albanian.
A loop consists of a Latin A, a Hiragana a and two blue arrows lying between themThis translator translates from
German to Albanian.
Search translators

Faqja Kryesore User:Hipi Zhdripi/Livadhi


Unë di vetem shqip. Anglishten, gjermanishten e gjuhen boshnjake muna me i kuptu po jo edhe me i shkru. Përdoruesi SQ:WIKI

User EN:WIKI
Benutzer DE:WIKI
Benutzer BS:WIKI

Punë edit

Faqet e më poshtme duhet përkthyer dhe përshtatur:

Balkan NPOV page/proposals for NPOV pages/Stats template for Balkan countries