User:CKoerner (WMF)/Enable Hovercards/Reminder/nb

This page is a translated version of the page User:CKoerner (WMF)/Enable Hovercards/Reminder and the translation is 100% complete.

Oppdatering om sideforhåndsvisninger

Hei,

Dette er en rask oppdatering om sideforhåndsvisninger (tidligere kalt Hovercards) på dette prosjektet. Sideforhåndsvisning gir en forhåndsvisning av alle lenkede artikler og gir leserne en rask forståelse av hva artiklene handler om uten å måtte forlate siden de er på. Som vi nevnte i desember forbereder vi oss på å fjerne denne fra betafunksjonene, og gjøre det til en standardfunksjon for uinnloggede brukere. Vi har nylig gjort en større oppdatering til koden som fikser de fleste gjenværende mangler.

På grunn av noen problemer med instrumenteringen vår har vi utsatt utrullingen med noen måneder, men er nå klare til å rulle ut funksjonen. Sideforhåndsvisninger vil være slått av som standard, og vil være tilgjengelig i innstillingene til innloggede brukere fra og med uke 30. Funksjonen vil være slått på som standard for de som allerede har slått den på som betafunksjon, og for uinnloggede brukere. Om du ønsker å prøve den kan du slå den på som betafunksjon. For mer informasjon, se sideforhåndsvisninger. Spørsmål kan stilles på diskusjonssiden på det språket du foretrekker å bruke.

Takk igjen.