User:CKoerner (WMF)/Enable Hovercards/Reminder/ca

This page is a translated version of the page User:CKoerner (WMF)/Enable Hovercards/Reminder and the translation is 80% complete.
Outdated translations are marked like this.

Novetats sobre la vista prèvia de pàgines (Quadres emergents)

Hola,

Algunes novetats sobre el procés d'activació de la vista prèvia de pàgines (abans coneguda com a quadres emergents) en aquest projecte. La vista prèvia de pàgines proporciona informació sobre qualsevol enllaç, donant als lectors una idea ràpida de l'article relacionat sense abandonar la pàgina actual. Com vàrem mencionar en desembre, estem preparats per a eliminar aquesta característica de la secció Beta i proporcionar-la per defecte als usuaris anònims. Recentment hem fet una actualització important del codi que soluciona els problemes més significatius.

L'equip de Lectura Web tenen previst fer l'actualització el 13 de febrer. Si voleu provar aquesta característica, podeu activar-la a les característiques beta. Per a més informació consulteu els detalls sobre la vista prèvia de pàgines. Podeu deixar les vostres preguntes en la pàgina de discussió en qualsevol idioma.

Moltes gràcies un altre cop.