User language
yue-N 呢位用戶嘅母語廣東話
zh-Hant-HK-N 這位用戶明白以母語為主的港式中文
zh-4 这位用户的中文达到接近母语水平
zh-Hant-4 這位使用者有接近母語使用者水平的繁體中文知識。
zh-Hant-TW-3 這位使用者有進階水平的臺式繁體中文知識。
cmn-3 This user has advanced knowledge of Mandarin Chinese.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
en-GB-3 This user has advanced knowledge of British English.
zh-Hans-2 这位用户的简体中文达到中级水平
zh-Hant-MO-2 這位使用者有中等水平的中文(澳門)知識。
zh-Hans-CN-2 这位用户的陆式简体中文达到中级水平
zh-Hans-SG-2 这位用户的星式简体中文达到中级水平
zh-Hans-MY-2 这位用户的中文(马来西亚)达到中级水平
simple-2 This user has intermediate knowledge of Simple English.
lzh-1 此君粗通文言也。
ja-1 この利用者は初級日本語ができます。
Users by language