Training modules/dashboard/slides/11306-article-title-quiz/sq

This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/11306-article-title-quiz and the translation is 100% complete.

Kuizi mbi titulli i artikullit

Testoni veten!
Cili është një shembull i një titulli të mirë për një artikull në lidhje me mënyrën se si familjet janë të strukturuara zakonisht në Shtetet e Bashkuara?
 1. Struktura Familjare Shtetet e Bashkuara (klikoni për ta zmadhuar ose për ta zvogëluar)
  Pasaktë! Ju vetëm do të shkruani me germa të mëdha fjalën e parë dhe emrat e përveçëm. Ju do të përdorni hapësira boshe midis fjalëve.
 2. Një pamje historike se si strukturat familjare në Shtetet e Bashkuara kanë ndryshuar me kalimin e kohës (klikoni për ta zmadhuar ose për ta zvogëluar)
  Pasaktë! Ashtë pak e gjatë, dhe lexohet si një titull ese.
 3. Familjet e Amerikës: Kush ka nevojë për to? (klikoni për ta zmadhuar ose për ta zvogëluar)
  Pasaktë! Kjo është një ese bindëse, e shprehur si pyetje. Nuk është një titull (ose format) i përshtatshëm për një artikull në Wikipedia.
 4. Struktura e familjes në Shtetet e Bashkuara (klikoni për ta zmadhuar ose për ta zvogëluar)
  Saktë! Kjo është e thjeshtë, deri në pikë, me shkronja të mëdha siç duhet (fjala e parë dhe emrat e përveçëm) dhe përdor hapësira midis fjalëve.

(Diskutoni pyetjen)