Terms of use/Creative Commons 4.0/Diff/nl

This page is a translated version of the page Terms of use/Creative Commons 4.0/Diff and the translation is 100% complete.

Anders dan de onderstaande wijzigingen, zullen de Gebruiksvoorwaarden niet veranderen.

Oude tekst Nieuwe tekst
a. Tekst waarop u het auteursrecht bezit: Wanneer u tekst indient waarvan u het auteursrecht bezit, gaat u ermee akkoord deze in licentie te geven onder:
  1. Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License (“CC BY-SA”) en
  2. GNU Free Documentation License (“GFDL”) (zonder versie, zonder invariante secties, teksten op de voorkant of op de achterkant)..

(Hergebruikers kunnen voldoen aan een van beide licenties of aan beide.)

a. Tekst waarop u het auteursrecht bezit: Wanneer u tekst indient waarop u het auteursrecht bezit, gaat u ermee akkoord deze in licentie te geven onder:
  1. Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License (“CC BY-SA 4.0”) en
  2. GNU Free Documentation License (“GFDL”) (zonder versie, zonder invariante secties, teksten op de voorkant of op de achterkant)..

(Hergebruikers kunnen voldoen aan een van beide licenties of aan beide.)

De enige uitzondering is als voor de Project-editie of -functie een andere licentie is vereist. In dat geval gaat u ermee akkoord om alle tekst die u bijdraagt onder die specifieke licentie vrij te geven. Bijvoorbeeld, bij de publicatie van deze versie van de Gebruiksvoorwaarden, schrijft de Engelse Wikinews voor dat alle tekstinhoud is gelicenseerd onder de Creative Commons Attribution 2.5 Generic License (CC BY 2.5) en geen dubbele licentie met GFDL vereist.

Houdt u er rekening mee dat deze licenties commercieel gebruik van uw bijdragen toestaan, zolang dit gebruik in overeenstemming is met de voorwaarden.

De enige uitzondering is als de Project-editie of -functie een andere licentie is vereist. In dat geval gaat u ermee akkoord om alle tekst die u bijdraagt onder die licentie vrij te geven.

Houdt u er rekening mee dat deze licenties commercieel gebruik van uw bijdragen toestaan, zolang dit gebruik in overeenstemming is met de voorwaarden.

Wanneer u eigenaar bent van Sui Generis Database-rechten die vallen onder CC BY-SA 4.0, doet u afstand van deze rechten. Dit betekent bijvoorbeeld dat feiten die u bijdraagt aan de projecten vrij kunnen worden hergebruikt zonder bronvermelding.

c. Tekst importeren: U mag tekst importeren die u elders hebt gevonden of die u samen met anderen hebt geschreven, maar in dat geval garandeert u dat de tekst beschikbaar is onder voorwaarden die compatibel zijn met the CC BY-SA 3.0 licentie (of, zoals hierboven uitgelegd, een andere licentie indien uitzonderlijk vereist door de Project-editie of -functie)(" CC BY-SA"). Inhoud die alleen onder GFDL beschikbaar is, is niet toegestaan. c. Tekst importeren: U mag tekst importeren die u elders hebt gevonden of die u samen met anderen hebt geschreven, maar in dat geval garandeert u dat de tekst beschikbaar is onder voorwaarden die compatibel zijn met CC BY-SA (of, zoals hierboven uitgelegd, een andere licentie wanneer dit uitzonderlijk vereist is door de Project-editie of -functie). Voor een lijst met compatibele licenties, zie Creative Commons. U mag geen inhoud importeren die uitsluitend onder GFDL beschikbaar is.
h. Wijzigingen of toevoegingen aan materiaal dat u hergebruikt: Bij het wijzigen of toevoegen van tekst die u hebt verkregen van een Projectwebsite, gaat u ermee akkoord om de gewijzigde of toegevoegde inhoud te licentiëren onder CC BY-SA 3.0 of hoger (of, zoals hierboven uitgelegd, een andere licentie wanneer dit uitzonderlijk vereist is door de specifieke Project-editie of -functie). h. Wijzigingen of toevoegingen aan materiaal dat u hergebruikt: Bij het wijzigen of toevoegen van tekst die u hebt verkregen van een Projectwebsite, gaat u ermee akkoord om de gewijzigde of toegevoegde inhoud te licentiëren onder CC BY-SA 4.0 of hoger (of, zoals hierboven uitgelegd, een andere licentie wanneer dit uitzonderlijk vereist is door de specifieke Project-editie of -functie).