Käyttöehdot/Creative Commons 4.0/Ero

This page is a translated version of the page Terms of use/Creative Commons 4.0/Diff and the translation is 100% complete.

Alapuolella olevia muutoksia lukuun ottamatta käyttöehdot eivät muutu.

Vanha teksti Uusi teksti
a. Teksti, jonka tekijänoikeus sinulla on: Kun tallennat tekstiä, jonka tekijänoikeus sinulla on, sitoudut lisensoimaan sen seuraavasti:
  1. Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License (“CC BY-SA”), ja
  2. GNU Free Documentation License (“GFDL”) (versioimaton, ei muuttumattomia osioita, tai etu- ja takakansitekstejä).

(Uudelleenkäyttäjät voivat noudattaa kumpaa tahansa lisenssiä tai molempia.)

a. Teksti, jonka tekijänoikeus sinulla on: Kun tallennat tekstiä, jonka tekijänoikeus sinulla on, sitoudut lisensoimaan sen seuraavasti:
  1. Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssi (“CC BY-SA 4.0”), ja
  2. GNU Free Documentation License (“GFDL”) (versioimaton, ei muuttumattomia osioita, tai etu- tai takakansitekstejä).

(Uudelleenkäyttäjät voivat noudattaa kumpaa tahansa lisenssiä tai molempia.)

Ainoa poikkeus tähän on, jos paikallinen hanke tai ominaisuus vaatii erilaisen lisenssin. Siinä tapauksessa sitoudut lisensoimaan minkä tahansa lisäämäsi tekstin kyseisen lisenssin alla. Esimerkiksi, näiden käyttöehtojen voimaantulohetkellä, englanninkieliset Wikiuutiset edellyttävät että kaikki tekstisisältö on julkaistu Creative Commons Attribution 2.5 Generic License (CC BY 2.5) -lisenssillä, eivätkä ne vaadi kaksoislisensointia GFDL:n kanssa.

Huomaa että nämä lisenssit sallivat tuotostesi kaupallisen käytön, kunhan kyseinen käyttö on ehtojen mukaista.

Ainoa poikkeus tähän on, jos paikallinen hanke tai ominaisuus vaatii erilaisen lisenssin. Siinä tapauksessa sitoudut lisensoimaan minkä tahansa lisäämäsi tekstin kyseisen lisenssin alla.

Huomaa että nämä lisenssit sallivat tuotostesi kaupallisen käytön, kunhan kyseinen käyttö on ehtojen mukaista.

Jos omistat CC BY-SA 4.0 -lisenssin kattamat Sui Generis -tietokantaoikeudet, luovut näistä oikeuksista. Esimerkiksi hankkeisiin lisäämiäsi tietoja voidaan uudelleenkäyttää vapaasti ilman tekijän nimeämistä.

c. Tekstin tuominen: Voit tuoda tekstiä, jonka olet löytänyt muualta tai jonka olet tuottanut yhdessä muiden kanssa, mutta siinä tapauksessa takaat että teksti on saatavilla CC BY-SA 3.0 -lisenssin ehtojen mukaisesti (tai kuten yllä selostettu, toisen lisenssin mukaisesti kun paikallinen hanke tai ominaisuus sitä poikkeuksellisesti vaatii) ("CC BY-SA"). Sisältöä, joka on saatavilla ainoastaan GFDL-lisenssillä ei sallita. c. Tekstin tuominen: Voit tuoda tekstiä, jonka olet löytänyt muualta tai jonka olet tuottanut yhdessä muiden kanssa, mutta siinä tapauksessa takaat että teksti on saatavilla CC BY-SA -lisenssin ehtojen mukaisesti (tai kuten yllä selostettu, toisen lisenssin mukaisesti kun paikallinen hanke tai ominaisuus sitä poikkeuksellisesti vaatii). Yhteensopivien lisenssien listaa varten katso Creative Commons. Sisältöä, joka on saatavilla ainoastaan GFDL-lisenssillä ei sallita.
h. Muutokset tai lisäykset aineistoon jota jälleenkäytät: Kun teet muutoksia tai lisäyksiä tekstiin, jonka olet saanut projektin verkkosivuilta, sitoudut lisensoimaan muutetun tai lisätyn sisällön CC BY-SA 3.0 -lisenssillä tai sen uudemmalla versiolla (tai kuten yllä on selostettu, toisella lisenssillä jota paikallinen hanke tai ominaisuus poikkeuksellisesti edellyttää). h. Muutokset tai lisäykset aineistoon jota jälleenkäytät: Kun teet muutoksia tai lisäyksiä tekstiin, jonka olet saanut projektin verkkosivuilta, sitoudut lisensoimaan muutetun tai lisätyn sisällön CC BY-SA 4.0 -lisenssillä tai sen uudemmalla versiolla (tai kuten yllä on selostettu, toisella lisenssillä jota paikallinen hanke tai ominaisuus poikkeuksellisesti edellyttää).