Southern California Wikimedians/nl

This page is a translated version of the page Southern California Wikimedians and the translation is 100% complete.

Dit lijkt een oudere pagina op Meta te zijn die in 2014 is opgezet voor het ontwikkelen van een Southern California Wikimedians gebruikersgroep.

Er is nu een WikiFan-groep genaamd WikiSoCal actief, gevestigd in San Diego, en ondersteunt zeer inclusieve outreach-activiteiten voor iedereen in onze regio, nationaal en over de hele wereld. We organiseren off-wiki om meer nieuwe vrijwilligers te bereiken, en nodigen iedereen die dit leest uit om zich bij ons aan te sluiten en zich aan te melden voor vergaderingsmeldingen op www.meetup.com/wikisocal.

Op 14 maart 2017 plaatsten we de WikiSoCal 2017 subsidieaanvraag aan de Wikimedia-gemeenschap, op zoek naar ondersteuning voor het gemeenschapsopbouwende werk dat we gepland hebben voor 2017. We zouden zeer dankbaar zijn voor uw beoordelingen, reacties en ondertekenen op het voorstel - er is zoveel meer dat we kunnen doen als we opschalen! Neem een kijkje en plaats uw feedback daar.

Zoals u waarschijnlijk weet als u dit leest, is het leren hoe u wiki-editor moet gebruiken langdurig, en is niet iets wat veel mensen kunnen of willen doen. Maar er zijn een ongelooflijk aantal mensen in de wereld die profiteren van en willen ondersteunen Wikimedia-projecten zoals we kunnen. We werken er aan om dat gemakkelijker te maken met vrijwilligers- en dienstverleningsgelegenheden buiten het bewerken, ontworpen om mensen van alle leeftijden, vaardigheden en culturele achtergronden gemakkelijker deel te nemen aan deze ongelooflijke wiki beweging. We zijn op een missie om veel meer mensen te helpen vrijwilligers binnen de wiki beweging, zich verwelkomd en gewaardeerd te voelen, en tegelijkertijd plezier te hebben! Ik hoop dat iedereen hier bij ons komt.

Als u geïnteresseerd bent in de toetreding tot deze gebruikersgroep, plaatst u uw naam onder de rubriek "Supporters":

Project links

Supporters