Help:Forfremming av brukere

This page is a translated version of the page Help:Promoting users and the translation is 100% complete.

Nedenfor er en veiledning for Special:UserRights-verktøyet som brukergruppa byråkrater har tilgang til. Byråkrater kan gi kontoer administrator- eller byråkratflagg ved å bruke Special:UserRights.

Logg over byråkrataktivitet på en bestemt konto.
Merk at administrator- og byråkratflaggene står i grå skrift. Byråkrater kan vanligvis ikke fjerne disse to flaggene. For fjerning av byråkrat- eller administratorrettigheter, bruk denne siden.


Tildeling av administratorrettigheter

 
Merk av boksen ved siden av «Administrator», oppgi en grunn og klikk «Lagre brukergrupper» for å gi noen administratorrettigheter. Byråkrater kan vanligvis ikke fjerne disse rettighetene igjen. Stjerna (*) ved siden av avmerkingsboksen betyr at man kan gi noen en rettighet, men ikke fjerne den igjen. For fjerning av administratorrettigheter, skriv en forespørsel på Steward requests/Permissions#Removal of access.


Tildeling av byråkratrettigheter

 
Merk av boksen ved siden av «Byråkrat», oppgi en grunn og trykk «Lagre brukergrupper» for å gi noen byråkratrettigheter. Byråkrater kan vanligvis ikke fjerne disse rettighetene igjen. Stjerna (*) ved siden av avmerkingsboksen betyr at man ikke kan fjerne disse rettighetene etter å ha tildelt dem. For fjerning av byråkratrettigheter, skriv en forespørsel på Steward requests/Permissions#Removal of access.