Nedenfor er en vejledning for Special:UserRights-verktøyet som brugergruppen bureaukrater har tilgang til. Bureaukrater kan give kontoer administrator- eller bureaukratflag ved at bruge Special:UserRights.

Log over bureaukrataktivitet på en bestemt konto.
Bemærk, at administrator- og bureaukratflag er nedtonede. Bureaukrater kan normalt ikke fjerne disse rettigheder igen. For at få fjernet disse rettigheder, bedes du skrive en anmodning på Steward requests/Permissions#Removal of access.


Tildeling af administratorrettigheder

edit
 
Klik i boksen ved siden af "administrator", angiv en begrundelse og klik på "Gem brugergrupper" for at tildele administratorrettigheder. Bureaukrater kan normalt ikke fjerne administratorrettigheder. Hvis der er en * ved siden af en boks, betyder det, at du ikke kan fjerne rettigheden igen, når du først have tildelt den. For at få fjernet administratorrettigheder, så lav en anmodning på Steward requests/Permissions#Removal of access.


Tildeling af bureaukratrettigheder

edit
 
Klik i boksen ved siden af "bureaukrat", angiv en begrundelse og klik på "Gem brugergrupper", for at tildele bureaukratrettigheder. Bureaukrater kan normalt ikke fjerne bureaukratrettigheder. Hvis der er en * ved siden af en boks, betyder det, at du ikke kan fjerne rettigheden igen, når du først har tildelt den. For at få fjernet bureaukratrettigheder, så lav en anmodning på Steward requests/Permissions#Removal of access.