Beques:Projecte/Ràpid/Sol·licita

This page is a translated version of the page Grants:Project/Rapid/Apply and the translation is 100% complete.
Apply for Rapid Funds

Com sol·licitar-la

 1. Llegiu sobre com funciona el programa i assegureu-vos que vosaltres i la vostra sol·licitud compleixen els criteris de suport.
 2. Revisa la cronologia.
 3. Les sol·licituds s'accepten en qualsevol idioma. Donarem suport a la traducció de les sol·licituds i dels debats segons sigui necessari.
 4. Entreu al portal de beques de fons de la Fundació Wikimedia a Fluxx o feu clic a Sol·liciteu-la a continuació.
  • Si no teniu cap compte, feu clic a Registreu-vos ara i proporcioneu la informació sol·licitada. La vostra inscripció es confirmarà en un dia hàbil. Podeu trobar un videotutorial sobre com registrar-vos a la pàgina de tutorials de Fluxx.
  • Si teniu un compte, inicieu la sessió i feu clic a Inicia sessió. Podeu trobar un videotutorial sobre com obrir sessió a la pàgina de tutorials de Fluxx.
 5. Creeu la vostra sol·licitud tot clicant el botó Sol·liciteu un Fons Ràpid a la pàgina principal.
 6. Seguiu les instruccions de la sol·licitud i responeu a les preguntes. Sempre podeu desar i continuar la vostra sol·licitud més tard. Feu clic a Desa i continua o Desa i tanca per desar la petició.
 7. Quan hàgiu completat la sol·licitud, cliqueu a Envia per traslladar-la a revisió. Pots trobar un videotutorial sobre com navegar i enviar una sol·licitud al portal del beneficiari a la pàgina de tutorials de Fluxx. Les sol·licituds es publicaran automàticament a Meta-Wiki en el termini d'un dia.
 8. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per confirmar la recepció de la sol·licitud o si tenim cap pregunta. Podeu obtenir més informació sobre el procés de revisió a aquesta pàgina.
 9. Si us plau, poseu-vos en contacte amb el vostre responsable de programes regional si necessiteu assistència o teniu preguntes.

Sol·licita-la

Beques de l'Estratègia del Moviment