Grants:MSIG/Announcements/2021/Global message/mk

This page is a translated version of the page Grants:MSIG/Announcements/2021/Global message and the translation is 100% complete.

Дознајте како доделбите за спроведување на Стратегијата на движењето можат да ги поддржат вашите планови за него

Доделните за спроведување на Стратегијата на движењето сега нудат преку 2.000 долари за спроведување на стратешките планови на дело. Сознајте повеќе за доделбите, нивните услови и како да поднесете барање.