Open main menu
Ing ngisor iki arsip prastawa ing taun 2008. Pirsani uga arsip prastawa ing taun 2007 | 2006 | 2005 | 2004.


November 2008Edit

Wikibooks-logo.svg 17:: Mangga mèlu partisipasi ing polling logo Wikibooks kanggo logo anyar.
Wikimedia Community Logo.svg   4:: Vèrsi 1.3 saka GFDL saiki wis ana, nanging apa Wikimedia kudu migunakaké Seksi 11 kanggo ngowahi dadi CC-BY-SA?
Wikimedia Community Logo.svg   3:: WikiVoices, sawijining program podcast kolaboratif, wis dibabar. Disuwun padha partisipasi.
Wikimedia Community Logo.svg   1:: Wikimedia global notifications bisa dijaluk.

Oktober 2008Edit

Wikimedia Community Logo.svg 22:: Essentialpedia, sawijining Wikipedia sing ringkes, minangka usulan proyèk anyar.
Wikimedia Community Logo.svg 20:: Sawijining kaca wis digawé kanggo njelasaké lan mbandhingaké bab prosès komité arbitrasi Wikimedia ing manéka Wikipedia.

September 2008Edit

Wikimedia Community Logo.svg 21:: Sawijining upaya kanggo musataké imbal wacana bab pasulayan pranala antarbasa saiki wis ana ing: Interwiki synchronization.
Wikiquote-logo.svg 20:: Usulan anyar kanggo mbubaraké Wikiquote ora nemu kamupakatan, nanging sawijining q:Wikiquote:Copyright Cleanup Projectupayandandani prakara hak cipta ing proyèk basa Inggris wis dibabar.
Wikipedia-W-bold-in-square.svg 19:: Wikipedia Rusia ngumumaké yèn tanggal 18 lan 19 Oktober, Moscow bakal dadi tuan omah Konferensi Internasional Wiki Basa Rusia.kaloro.
Wikimedia Community Logo.svg 14:: Usulan bab fungsi anyar pangurus sing diarani "flood flag", agawé admin bisa ndhelikaké suntingan makaping-kaping saka owah-owahan pungkasan, wis kasil nemu kamupakatan lan wis dilaksanakaké.
Wikiquote-logo.svg 7:: Usulan wis diajokaké ngenani nglepasaké Wikiquote saka Wikimedia.
Wikimedia Community Logo.svg 6:: The Meta-Wiki logo poll wis rampung, lan logo anyar wis disetujoni lan dianggo.
Wikimedia-logo.svg 1:: Konsèp Pratélan prinsip-prinsip wis dipasang kanggo komunitas. Mangga diwaca, priksa lan sunting.

Agustus 2008Edit

Wikimedia-logo.svg 31:: Mangga partisipasi ing Polling Metawiki logo; logo anyar wiki iki wis diusulaké.
Bulbgraph.svg 27:: Proposal ngenani Kawicaksanan panggunaan gambar gambar endi sing bisa diamot ing sacara lokal ing meta.wikimedia.org.
Wikiversity-logo.svg 15:: Wikiversity ngrayakaké ulang taun ka-loro.
Bulbgraph.svg 9:: Ana usul bab fungsi pangurus sing anyar sing diarani "flood flag", sing bakal ngidinaké para panganggo ndelikaké suntingan sing makaping-kaping saka kaca owah-owahan pungkasan, kayadéné sing cara bot flag.

Juli 2008Edit

Wikipedia-W-bold-in-square.svg 31:: Polling ngenani pranatan portalWikipedia.org wis rampung. Kritériané saiki "wikipedia sing paling kerep disambangi".
Wikimedia-logo.svg 21:: Michael Snow kapilih dadi Ketua Déwan Pangawas Wikimedia anyar
Wikimania.svg 17:: Wikimania, minangka konferensi taunan Wikimedia, dianakaké ing Alexandria, Mesir.
Wikimedia-logo.svg 8:: Telu staff anyar diangkat; yakuwi: Rebecca Handler minangka Foundation's Major Gifts Officer, Rand Montoya minangka Kepala Community Giving lan Frank Schulenburg minangka public outreach coordinator.
Wikipedia-W-bold-in-square.svg 6:: A Polling ngenani pranatan portal Wikipedia.org wis diwiwiti lan bakal ditutup 23:59 31 Juli 2008.
Noto Emoji Pie 1f4e2.svg 2:: Kontribusi menyang dhiskusi/usulan bab draf komunitas anyar babagan kawicaksanan basa. Kawicaksanan iki magepokan karo mbukak wiki ing basa anyar.