Global message delivery/Targets/Wikidata/nl

This page is a translated version of the page Global message delivery/Targets/Wikidata and the translation is 100% complete.

Voeg hieronder uw gebruikersnaam en thuis-wiki toe om de Wikidata-nieuwsbrief regelmatig op uw overlegpagina te ontvangen. Eerdere edities zijn te vinden in het archief. Als u zich wilt afmelden, verwijdert u gewoon uw naam van de lijst.

Gemeenschapspagina's

Gemeenschap wiki's

Wiki's voor projecten met meerdere edities (gesorteerd op taalcode)


Gebruikers

Merk op dat berichten niet worden bezorgd op gebruikerspagina's (in de "User:"-ruimte of de lokale vertaling ervan), maar alleen op "User talk:"-pagina's. Maar misschien geeft u er nog de voorkeur aan om u te abonneren op een subpagina in plaats van op uw gewone overlegpagina: voeg een schuine streep "/" en de naam van de subpagina toe na uw gebruikersnaam.

Gebruikers met dezelfde naam kunnen zich abonneren op meerdere wiki's (normaal gesproken niet nodig voor gebruikers die een enkele gebruikerslogin gebruiken). Om dubbele abonnementen te voorkomen en om het uitschrijven gemakkelijker te maken, houd de lijst gesorteerd op gebruikersnaam, en groepeer meerdere abonnementen (op meerdere wiki's) voor dezelfde gebruikersnaam op opeenvolgende items van de lijst (niet op dezelfde regel, omdat dit het programma dat de lijst verwerkt zou kunnen breken).

Geen brief

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z


Overig niet-Latijns (LTR)


Overig niet-Latijns (RTL)