Fundraising 2011/Susan Letter/da

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Google har måske i nærheden af en million servere. Yahoo har noget i retning af 13.000 ansatte. Wikipedia har blot 679 servere og en stab på 95.

Wikipedia er den femtestørste side på nettet og betjener 470 millioner forskellige mennesker hver måned - alt sammen på baggrund af donationer fra læsere.

Når du bruger Wikipedia, bliver du klar over, hvor fantastisk det er at få al denne information uden opkrævning og uden at være tvunget til at læse reklamer eller have blinkende felter i siden af skærmen, og så videre. Det er en ren oplevelse.

Jeg tror, at mennesker som drager stor fordel af det, og som har råd til det, muligvis ville føle en moralsk forpligtelse til at lægge i det mindste nogle få skillinger i kassen, hvis de vidste, at der er behov for det.

Hvad med om du lagde et par kroner i dag? -eller 20, eller 50!

Det utrolige ved Wikipedia er, at nørder som jeg, der holder af mærkelige ting som gastropoder (snegle), får mulighed for at finde sammen og dele vores lidenskab med verden. Det er det, der gør Wikipedia så magisk - der er dette stille lys inde i os alle, der kommer af lysten til at hjælpe med at uddanne, hjælpe med at dele viden.

Hjælp til at holde vækst i denne kundskabens have ved at give et bidrag i dag.

Tak,

Susan Hewitt
Wikipedia-forfatter