Fundraising 2011/Brandon Letter/da

Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Jeg føler, at jeg er i gang med at udleve den første sætning i min nekrolog.

Jeg tror ikke, at noget andet, jeg kommer til at gøre i mit liv, vil være så vigtigt, som det arbejde jeg nu udfører for Wikipedia. Vi er ikke bare i gang med at skabe et opslagsværk; vi arbejder på at gøre folk frie. Når vi har adgang til fri viden, bliver vi bedre mennesker. Vi forstår, at verden er større end os, og vi bliver smittet med tolerance og forståelse.

Wikipedia er det femtemest besøgte websted i verden. Jeg arbejder på det lille, almennyttige foretagende, der holder det tilgængeligt på internettet. Vi bringer ikke reklamer, fordi det ville betyde, at vi skulle ofre vores uafhængighed. Dette websted er ikke, og må aldrig blive, et propagandaredskab.

Vores arbejde bliver muligt via bidrag fra vore læsere. Vil du hjælpe med til at bevare Wikipedia ved at donere $5, $10, $20, eller hvad du nu har råd til?

Jeg arbejder for Wikimedia Foundation, fordi jeg af hele min sjæl tror på, at det er det rigtige at gøre. Jeg har tidligere arbejdet for enorme, teknologisk avancerede virksomheder, hvor jeg udførte et arbejde for at skabe et dårligt produkt, der udelukkende var designet til at stjæle penge fra et eller andet barn, der ikke var klar over det. Jeg var knust, når jeg tog hjem fra arbejde.

Det er ikke sikkert, at du er klar over det, men Wikimedia Foundation drives af en meget lille gruppe ansatte. De fleste af de andre websider på topti har titusindvis af ansatte og vældige budgetter. Men de skaber kun en brøkdel af, hvad vi formår med små midler.

Når du donerer til Wikipedia, støtter du fri viden over hele verden. Du efterlader ikke blot en arv til dine børn og deres børn; du er også med til at hjælpe mennesker fremad rundt om i verden, når de har adgang til denne skat. Du sikrer, at alle andre en dag vil gøre det samme.

På forhånd tak.

Brandon Harris
Programmør, Wikimedia Foundation